car

Care-i faza cu taxiurile de Revelion?

Serios, e nebunia asta de Revelion cu taxiurile, cică le găsești mai rar decât găsești democrație în România. La 12:30 nu mai găsești nicio mașină și aștepți zeci de minute să vină cineva la comandă.

Întrebarea e: De ce ai merge cu taxiul la 12:30, și ca să fiu detectiv cu pipă până la capăt, unde?

Bă, nu știu, eu cele mai multe revelioane le-am făcut în alte părți. Ori la prieteni, ori la party-uri unde nu știam pe nimeni, ori la rude. Ce știu eu, este, că nu pleacă nimeni la 12:30. Adică, ne strângem să sărbătorim la miezul nopții, ăsta e scopul.

La 11:50 ieșim afară, belim ochii pe cer, pocnim un spumant la 9 lei, ne pupăm, mai căscăm ochii pe cer, și BAM! se face 12:45. E cineva care s-a trezit la 12:20, când toți dau cu artificii și urlă în mijlocul străzii, că trebuie să ajungă până la Maricica, urgent, să-i ducă crema de ochi?

Sau party-urile în ziua de azi sunt atât de proaste încât invitații abia așteaptă să vină 12, să iasă afară plictisiți și, în loc să se bucure, să stea cu Clever Taxi în mână? De fiecare dată când m-am plictisit la party am găsit taxi. Și nu, în Brașov nu mi-a luat nimeni 50 de lei. Maxim am dat 15 lei, pentru o cursă care făcea 8, dar doar pentru că am vrut, nu mi-a cerut șoferul.

Țin minte acum mai mulți ani, eram la un party și deja se făcea sausage party (erau mai multe mustăți decât gene) așa că am hotărât cu un prieten să schimbăm cheful. Nu ne-am dat seama că era 11:45, așa că ne-a prins miezul nopții în taxi, dar și așa, noi o pornisem pe jos. 500 de metri mai încolo, ni se făcuse sete, așa că ne-am dus la stația de taxi unde erau vreo 3-4 mașini. În stația de taxi. Ne-am urcat și duși am fost. Bine, atunci nu aveam nici aplicații, nici uber, nici prea mulți bani.

Și totuși, dacă mergem la un party de revelion, știți că o putem lua pe jos, nu? Ne mai aerisim după alcool, mai luăm aer, scăpăm de motiv să ne plângem de taxi și uber, nu ne stricăm nervii.

Sau mai suportăm cheful până pe la 2-3, când mai mult ca sigur găsim mașini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *