Cateva curiozitati


Sau, ma rog, nu chiar curiozitati ci doar chestii ce le-am observat in ultima vreme, despre masini, oameni si situatii.

– Niciodata o masina benzinara de 20 de ani nu o sa consume 5-6l la 100km. Oricat ar vrea vanzatorul sa te convinga, astea-s povesti.

– Sunt niste baieti care testeaza* (retineti steluta, explic mai jos) masini periodic. Daca-i intrebi ceva de o masina, chiar si testata de ei, habar n-au. “Ei sunt testeri, nu mecanici” zicea cineva.

– Niciodata un VW Golf, ca e 2, 3, 5 sau 9 nu o sa fie “SPORT” doar pentru ca are doua usi. E doar hatchback, atat.

– Dupa un mic incident cu un mitic bucurestean, m-am lamurit: In mare parte, ei au alta legislatie. Nescrisa.

– O camera video in bord te scapa de o gramada de belele. Merita o investitie de 3-400 de lei si in caz de necaz pur si simplu ii arati respectivului camera. Si se linisteste.

– Dubsitii care vorbesc la telefon, mananca si fumeaza in acelasi timp la volan sunt idolii mei. Pe bune.

*Revenind la steluta, pentru mine “testeaza” are urmatoarea definitie = Baieti, in mare parte bloggeri, care primesc masini alimentate pe gratis pentru a-si petrece concediile sau pentru diferite plimbari prin oras sau tara in schimbul unui review pe blog si cateva poze pe Facebook. Fara sa aiba habar ce motor au sub fund, fara sa stie ce face ESP-ul sau alte litere de pe lista de optionale.

BONUS:

La George Buhnici gasiti un review facut la un BMW M5 F10 2012 realizat de Vali Porcisteanu. Doar ca am o intrebare. El zice asa:

“Notă importantă: Toate secvențele de drift și power-slide au fost filmate pe porțiuni de drum închise circulației la momentul filmării, înaintea unei etape de raliu. Insistăm și eu și Vali să NU încercați așa ceva pe drumuri publice deschise traficului.”

Doar ca, vedeti voi, ala-i drumul de Poiana si in perioada aia n-a fost nicio etapa de raliu. Bonus, strada era deschisa. Pai e frumos, domnule George?

poza via

2 thoughts on “Cateva curiozitati”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *