Ce ați alege dacă ar fi să vă mutați mâine, între o insulă pustie și o zonă metropolitană?

Ce ați alege dacă ar fi să vă mutați mâine, între o insulă pustie și o zonă metropolitană?

Cum ar spune un intelept… “Asta e intrebarea”

Da, deci pot sa spun cu cel mai mare drag ca as alege zona metropolitana, deoarece sunt dependent de tehnologie.

In primul rand, sunt “crescut” practic cu calculatorul. Am intrat in contact cu primul PC la varsta de 10 ani, cand am absolvit primul curs de calculatoare, unde am invatat Windows ’95, Paint si Microsoft Word.

In al doilea rand, viitoarea mea meserie este web-designul, designul si operatiunile ce sunt legate de calculatoare. Iubesc aceste lucruri, iubesc sa stau on-line, iubesc sa fac new media si iubesc sa fiu prezent in web. Fie el 2.0 sau 1.0.

In al treilea rand, sunt atat de “legat” de net incat il am activat si pe telefonul mobil, de unde il accesez in momentele de plictiseala, in momentele libere cand sunt plecat de acasa.

Este foarte ciudat pentru mine sa plec undeva la tara si sa nu am semnal pentru a intra pe net, pentru a-mi verifica mailul sau pentru a citi stirile.

Nu spun ca nu imi place in natura, intr-un loc in care este liniste, multa verdeata si o bere rece langa, fie ea si fara alcool. Dar aceste momente le prefer a fi de scurta durata. Doua-trei, poate patru ore, dar deja incepe sa mi se para ciudat sa fiu rupt de lumea mea.

Nu sunt genul care sta toata ziua in fata calculatorului, imi place sa fac sport, imi place sa ma plimb, sa ascult muzica, sa fac poze, sa urc pe munte, sa ma dau iarna cu punga pe partie, imi place sa ma uit la filme, sa stau in pat, sa stau cu prietena. Imi place sa stau cu baietii in fata blocului cu un bidon de bere sau intr-un bar cu un pahar de Corrido, sa ma plimb cu masina si sa admir orasul, dar mi se pare atat de ciudat, si parca o parte din mine inca ramane la tastatura, inca tine mouse-ul in mana si da click pe ceva.

Inca instalez un Windows, inca repar niste bug-uri, inca imi curat sursa de praf.

Intentia mea nu era sa particip la acest concurs, am vrut doar sa il promovez, dar am zis ca este un subiect bun pe care inca nu l-am abordat.

Sursa poza.

5 thoughts on “Ce ați alege dacă ar fi să vă mutați mâine, între o insulă pustie și o zonă metropolitană?”

  1. Mi-ar placea pe o insula pustie ca sa o fac eu sa nu mai fie pustie. As duce acolo 2-3 gagici ;)), un PC, internet prin mobil de la Zapp.

    Oricum m-as descurca, dar daca nu as lua in calcul ca pe acea insula nu pot face altceva decat sa iau masa cu maimutele, atunci as alege zona metropolitana.

    Sau ambele, intr-o comebinatie. 2 saptamani in zona metropolitana si apoi 2 zile pe insula.

  2. Eu as alege o insula pustie. In conditiile in care aceasta insula nu ar fi chiar pustie. Adica as avea ceva prieteni cu mine, fete si alte chestii cu care imi pot petrece timpul(non-tehnologice).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *