Ce-am trait la #bloggerilaschimb (cu poze si alte cele…)


Prima zi de Sibiu se poate rezuma usor. Terasa, bere, papa, bere, muzica live la pian, bere. Retras la hotel unde fetele (dragele noastre gazde) s-au convins ca suntem baieti cuminti si nu facem prostii. Ele au continuat munca iar noi ne-am omenit cu bere Ciucas (deci putem zice ca am crescut PIB-ul Brasovului) si alune de import.

Apoi undeva in miezul noptii ne-am decis ca nu ne sta in caracter sa dormim asa tarziu asa ca am decis sa plecam la plimbare. Din greseala am ajuns intr-un club wanna-be de unde am plecat plictisiti pe la 3, pe jos. Cat de departe putea sa fie hotelul, nu? NU! Am mers noi asa agale, in acest oras medieval pana s-a terminat asfaltul. Adica ajunsesem la marginea Sibiului. In fine, bob peste mazare am dormit 2 ore. Doua. Apoi a trebuit sa ne trezim sa mergem la munca.

La fabrica Siemens am vazut cum se lucreaza nemteste. Multumiri tuturor mentorilor, acesti oameni minunati ascunsi sub halate albe. Discutii interesante, rasete si trollaj fin. Am invatat de la cum se fac sigurantele Siemens pana la cabluri si cum dintr-o bucata simpla de tabla iese o locomotiva.

Sunt multe de povestit, i-am multumit lui Steve pentru acest minunat device cu care am reusit sa ne pierdem de doua ori. Din doua incercari!

Bine, inca nu s-a terminat. Mai avem o seara si o noapte, sa vedem ce fac sibienii, ca s-au laudat ca in seara asta nu mai capituleaza la 7… Vorbe-n vant.

Pana acum multumiri organizatorilor, sponsorilor, gazdelor, mentorilor si oamenilor care au contribuit.

Bloggeri la schimb este un eveniment Tvdece şi Nebuloasa, în colaborare cu Siemens România şi susţinut de: Hotel LevoslavSupporter Pub and Grill , Autonom Rent-a-carHotel Ambient şi Compania de Online.

 

4 thoughts on “Ce-am trait la #bloggerilaschimb (cu poze si alte cele…)”

  1. Salut,
    Am vazut ca ai fost la Siemens SIMEA… langa aeroport. Vroiam sa te intreb unde vei merge cand ai scris de acest “schimb”.

    Sunt din Brasov si am fost in fabrica respectiva, tot intr-un fel de schimb, o perioada mai mare de timp… iar atunci directorul nu a fost prea incantat de “musafiri”, desi s-a comportat ok… vad ca inca mai este in fabrica. (domnul brunet din fata intrarii… imi scapa acum numele)
    In cazul in care va mai intalniti te rog sa ii transmiti salutari din brasov, din partea mea…

    Sibiul e un oras frumos… week-end fain si distractie placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *