aegon-hackaton

Cum poți să te folosești de talent ca să vizitezi lumea?

Acum o lună și ceva mi-au zis niște oameni de site-ul ăsta. Nu știam de el, e destul de nou și mi se pare o idee super mișto. E pe principiul Wanderlust și, pe scurt, îți pui la bătaie skill-urile, indiferent că-s pe design, videography, development, marketing etc, pentru a vizita țări. Da, sună ca un voluntariat, dar e un volutariat foarte mișto, iar ca să vizitezi o țară ca Islanda, de exemplu, pentru câteva zile de muncă la proiecte foarte faine, eu zic că merită. 

În cazul meu, de exemplu, a fost așa: Băieții de la Aegon căutau un graphic designer pentru un Hackathon pe care ei îl organizează anual să descopere și să finanțeze noi idei. Am aplicat, am avut o discuție pe skype cu Mark, ownerul de la Wanderbrief, și am fost acceptat. Ei îți plătesc cazare, transport, masă (depinde de fiecare companie cum își aranjează proiectul) și tu trebuie să mergi să îi ajuți cu diverse chestii.

Puteți să intrați pe Wanderbrief, să vedeți ce proiecte sunt disponibile, poate vă face vreunul cu ochiul și vizitați ceva țări interesante.

De obicei nu fac recomandări aiurea, dar având în vedere că deja eu am făcut treaba asta și am văzut că totul a fost super ok, oamenii foarte mișto și experiența una memorabilă, m-am gândit să vă zic și vouă, poate vă pune pe drumuri 😀

 

2 thoughts on “Cum poți să te folosești de talent ca să vizitezi lumea?”

  1. Salut! Interesant articol. Ce bine ca exista o sansa pentru un graphic designer sa isi arate talentul si maiestria dar are o mare posibilitate de a calatori. Sper ca cei care citesc postarea ta sa profite de aceasta ocazie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *