cetateanul implicat

Dacă vrei ca Brașovul să fie un oraș mai bun, pune mâna și te du aici

Bă, mereu ne plângem că se-ntâmplă nasoale la noi în oraș. Treceri de pietoni plasate prost, transport în comun idiot, proiecte făcute pe genunchi și alte manele care duc orașul într-o direcție necunoscută. Mereu ne plângem că primaru’ e idiot. Că oamenii din administrație n-au viziune.

Dar gata cu mișmașul!

S-a făcut un grup de oameni care, din câte am avut ocazia să văd, se pricep la făcut lucruri bune. Au o pagină de facebook aici. N-am mai multe detalii, dar știu că se întâlnesc diseară să propună chestii pentru Brașov. Eventul e aici.

Așa că, dacă vrei să nu te mai plângi ca o pensionară și să pui mâna să faci ceva practic, nu doar să-ți alimentezi ego-ul semnând petiții pe facebook, te duci și vezi care-i mișcarea. Și te implici!

Apoi poți să agăți gagici la non-stopul din colț spunând: “– Pisi, vezi pasarela aia? Cea datorită căreia nu mai mor oameni loviți de mașini? Eu am propus-o!” și vă asigur că rata de succes va fi peste 98%.

 

One thought on “Dacă vrei ca Brașovul să fie un oraș mai bun, pune mâna și te du aici”

  1. Si ca un hater desavarsit ce sunt: kerning-ul de la fontul lor e jalnic. Oricum ar fi, misto initiativa, merita 30 de minute din timpul oricarui cetatean din Brasov!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *