Cum “demisioneaza” un samsar?


In bloc s-a mutat acum vreo 2 ani o familie. El, ea si o fetita de vreo 6-7 ani. El era samsar de masini. Pleca odata la saptamana in Germania si aducea masini. Ford Focus, Ka, Passaturi, Golfuri si alte masini care se vand repede.

Nu erau ele in cel mai bun stadiu. Cand le aducea, le auzeam cum ii pocnesc capetele de bara si cateodata un amortizor era scurs. Se plimba cu ele 1-2 saptamani, pana le facea si le vindea destul de ieftin. Ca idee, Golf 4 cu motorul cel mai trist, ala de 1.4 16V cu cat mai putine optionale, sa fie taxa mica, era pe la 1.500. Pret ok, daca nu stii masina. Nu-l interesa de siguranta cumparatorilor, pe care ii convingea, cum a incercat sa faca si cu mine, ca masina e perfecta din punct de vedere mecanic, totul merge excelent.

La un moment-dat venise cu un Passat albastru, 1.9TDI care fumega la fiecare acceleratie, scartaia din toate incheieturile si incepuse sa il carpeasca in spatele blocului. A doua zi, a reusit performanta sa il rastoarne. I s-a rupt un pivot pe la 60 la ora intr-o curba, l-a impachetat bine dar el a scapat doar cu zgarieturi mici.

L-a dat la REMAT si de atunci nu mai aduce. S-a angajat ca agent de vanzari la o firma.

One thought on “Cum “demisioneaza” un samsar?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *