Despre mine

me1Despre mine nu pot sa zic decat de bine, evident.

Nume: Alex Trofim

Oras: Brasov.

Ocupatia: Graphic designer

Sunt adeptul citatului “Nu am lucrat nicio singura zi din viata mea, totul a fost distractie.“- Thomas Edison.

Am activitate in online din 2006, cand am invatat cu ce se mananca un site. In 2007 mi-am deschis primul blog, in 2008 am deschis acest blog, apoi stiribrasov.ro.

Din 2008 ma ocup cu graphic design, la inceput freelance din nevoie apoi 1 an jumate la Lord of Lands, cateva luni la Pentalog.

Din 2012 desenez pentru un offshore austriac, lider de piata, unde am clienti din toata lumea, de la hoteluri de lux pana la aeroporturi si vase de croaziera. In 2013 compania a fost cumparata de Swisscom, unde lucrez cot la cot cu designeri din Elvetia, Portugalia si Franta.

Din Iunie 2014 lucrez pe cont propriu. Lucru ce e destul de interesant :) . Incerc sa imi fac un renume in domeniu si vreau sa ajut cati mai multi designeri aflati la inceput de drum, nu doar cu sfaturi ci si cu chestii practice. Intre timp am facut un PR Stunt cu un CV pictat, care a primit sute de aprecieri si feedback pozitiv.

Sunt specializat pe UI/UX si branding si am lucrat cu tot felul de oameni. De la persoane fizice pana la unele din cele mai mari companii din lume. Mi-am pus semnatura pe design care ajunge zilnic la zeci de milioane de oameni, zilnic.

Sunt pasionat la maxim de retele sociale, comunitati, marketing viral si marketing online. Una din noile pasiuni e functionarea creierului, microexpresii si limbajul trupului. Ma ajuta la intelegerea si imbunatatirea continua a UI/UX pe care trebuie sa le realizez, zilnic, impecabil.

Sunt un early-adopter, imi plac chestiile noi, chestiile cu motor si patru roti, viteza si mersul de-a latu’. Folosesc netul cam 16 ore/zi, indiferent unde ma aflu. Apreciez un sfat si tin cont de criticile argumentate. Ma implic in diferite actiuni iar despre ideile mele se zice ca sunt geniale.

Imi place sa ma doara fix in cot de aparente, etichete si impresiile celorlalti, asortez ciorapii cu camasa si am o freza stramba.

Cine ma cunoaste stie ce pot face. Da, pot sa transform apa in vin si pot sa schimb vitezele fara sa calc ambreiajul.

Daca vrei sa vorbim foloseste cu incredere pagina de contact unde am toate datele!

Multumesc, enjoy!

7 thoughts on “Despre mine”

  1. bottom of the page: ‘portofolio’ – wrong
    ori ‘portfolio’, ori ‘portofoliu’
    (scuze pt maruntisuri de-astea, dar mi-a sarit in ochi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *