De ce e extrem de important sa te uiti la TV


Sa va zic cum faptul ca nu ma uit la televizor mi-a afectat integritatea si m-a adus in situatia de a manca chestii reci o saptamana.

Azi am dat o fuga la Auchan, sa iau ceva de papica pentru casa. Bere, alune, chipsuri si alte chestii pe care oamenii slabi le consuma pentru a ramane slabi. Domnisoara m-a rugat sa ii cumpar si ei niste iaurturi. Cateva cu fructe si cateva Familia Brasoveanu, a tinut sa specifice exact marca.

Ajung la raionul de iaurturi si am bagat cateva Danette, ca ciocolata e un fruct, si cautam Familia Brasoveanu. Fiind un tip vizual, ma uitam dupa eticheta si dupa culoarea pe care o are ambalajul. Dar in acel moment creierul meu s-a scurtcircuitat. Nu stiam cum arata ambalajul iaurtului Familiei Brasoveanu, fir-ar ea de familie.

Am stat in hypermarket 32 de minute, din care 19 minute doar sa caut iaurtul. Pe care, evident, nu l-am gasit.

Ajuns acasa, doua dupa ceafa, ca unde-i Brasoveanu, ia de gateste-ti, ca nu esti in stare sa-mi iei ce te rog.

Mno, deci uitati-va la televizor si la toate reclamele de acolo!

3 thoughts on “De ce e extrem de important sa te uiti la TV”

  1. Cu multi ani in urma am renuntat la TV, aveam 2 joburi si numai timp si chef nu mai aveam de tv,plus ca ma enerva locul ocupat de acesta in camera. L-am impachetat si l-am dat la o familie de saraci. Acum nu stiu ce m-a apucat de mi-am luat un smart tv de 32′, nu am cablu si pe net se misca execrabil, este folosit pe post de monitor la calculator. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *