Am fost şi la prima ediţie de Noaptea Agenţiilor din Braşov

Foto: George Rosu.

Nu ştiu dacă aţi auzit, dar fenomenul a ajuns pentru prima oară şi la noi în sat oraş. Curios, am dat şi eu o tură.

Prima oprire. The Pharmacy @ Hub OneZero.

pharmacy

Am ajuns pe la 9, cred. Erau ceva oameni, baieţii de la agenţie (care nu e chiar agenţie) suficient de primitori, erau ceva boardgame-uri (moartea caprioarei imo), ceva bautură şi grupuleţe. Cât am stat acolo nu a fost nicio activitate notabilă, deşi se cerea. Era şi un DJ care freca un vinyl, undeva într-un colţ.

A doua oprire @ High Contrast.

high

Când am ajuns noi, pe la 22:30, o grămadă de oameni afară, la ţigară. Înăuntru, mai mult decât plin. Spaţiu mai mult şi organizat mai bine, camere cu tematici, in camera principală era prezentat ceva instrument muzical din portocale. Din câte am înţeles de la oamenii de acolo, se pregătea şi un party “undeva jos“. Probabil la subsol. Lumea chiar se simţea bine şi păreau că socializează (sau flirtau, nu Îmi dau seama de diferenţe).

Ultima oprire @ Firestarter .

Acolo am oprit doar din curiozitate. Lume puţină, mult mai chill, aveau un panou cu ceva origami la care trebuia să participi. Lipeau o piramidă de altă piramidă de altă piramidă de altă… Proiectele lor prezentate pe o hârtie mişto. Oameni care povesteau şi cam atât.

—-

Ca şi concluzie, eu mă bucur că a ajuns şi la noi fenomenul. Singura chestie este că nu sunt multe agenţii iar oameni care să le viziteze sunt şi mai puţini. Ideea, in schimb, e foarte bună şi cred că pe viitor se va dezvolta şi vor învăţa şi braşovenii cum să facă chestii foarte faine (dacă vor avea pentru cine).

One thought on “Am fost şi la prima ediţie de Noaptea Agenţiilor din Braşov”

  1. let’s agree to disagree.
    “Ca şi concluzie, eu mă bucur că a ajuns şi la noi fenomenul. Singura chestie este că nu sunt multe agenţii iar oameni care să le viziteze sunt şi mai puţini. Ideea, in schimb, e foarte bună şi cred că pe viitor se va dezvolta şi vor învăţa şi braşovenii cum să facă chestii foarte faine (dacă vor avea pentru cine).”

    Brașoveanu’ e una din cele mai comode ființe. Se mulțumește și se bucură că există ceva… și cam atât. Nu a înțeles nimeni nimic din ce s-a întâmplat și peste tot erau prietenii agenției… cu niște prieteni.

    Fain că s-a făcut și la noi ca să fie făcut. Avem încă un motiv să ne lăudăm cu ce s-a mai făcut și să dăm party. Nimic educativ sau interactiv. Cam asta era concluzia. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *