Nu, n-a fost revolutie

In fiecare an se aprind luminitele de Craciun pe 6 Decembrie. Si in fiecare an este aglomeratie in centrul orasului. Pentru ca toti vor sa mearga cu masina, sa nu astepte 5-10 minute dupa autobuz. Sau, mai rau, sa dea 5-7 lei pe taxi.

Ieri am trecut prin zona pe la ora 3 si deja politia statea la gogosi, si supraveghea. Nimic mai mult. Doar priveau.

Oricum, Piata Sfatului a aratat aseara asa:

piata-sfatului-craciun
Poza via Mihai Gales.

E frumos ca merge lumea la chestiile de genul. E urat ca o fac prost si la fiecare eveniment (concert, RMA, oktoberfest, aprinderea bradului etc) sunt multi care tin mortis sa mearga cu masina si sa parcheze fix in fata la Modarom. Si daca nu gasesc parcare, sa se planga de chestia asta.

Pentru ca, nu-i asa, Brasovul e un oras atat de mare incat ai nevoie de masina sa te deplasezi. Musai.

2 thoughts on “Nu, n-a fost revolutie”

  1. Ieri am vrut să îi fac moftul copilului și am plecat spre centru la ora greșită (pe la 4). Am încercat să ajungem cu autobuzul (foarte aglomerat), cu taxiul (lipsă sau “ocupat”) sau pe jos (prea mult pentru junior). Nu a mers nicicum și consider că a fost proastă organizare.
    Dacă milițienii nu ar sta cu mâinile în sân și i-ar trimite pe toți la plimbare cănd se apropie de centru, nu ar mai veni nici naiba cu mașina. Dacă regia de transport nu ar suplimenta toată ziua ci ar pune autobuze pe liniile spre centru unul după altul la orele de vârf ale evenimentelor, aș merge cu drag.
    Dar așa, mai bine stai acasă și vezi luminile peste două, trei, zece sau treizeci de zile, numai weekend să nu fie. Mai nasol cu explicațiile pentru copil.

    1. Luminitele tin pana in februarie, parca.
      Legat de taxi, la dispecer nu gasesc nici eu vineri/sambata, in schimb folosesc clever taxi si mereu gaseste in cateva minute o masina :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *