InfoTravel baga in geanta si pleaca


Zaineasca, o fata simpatica a facut luna trecuta o campanie cu niste afise foarte misto. Pentru ca traim in secolul vitezei si pe teritoriul Romaniei nu a durat mult pana i-au fost “le-am gasit pe net, de unde sa stiu ale cui sunt” si ideile si pozele. De o agentie. Sau portal de travel. Sau ceata de tigani, cine stie. InfoTravel se numeste firma aia ce fura.

Au furat asa, fara sursa fara rusine si fara resentimente. Jap-jap. Uite aici pozele.

Despre poveste au mai scris Crivat si Dan Pandrea. Cu cati scriu mai multi, cu atat Google le face un bine si le scade incasarile. Sa se invete minte, sa nu mai fure de la bloggeri.

7 thoughts on “InfoTravel baga in geanta si pleaca”

 1. Da, sunt perfect de acord cu asta. Au furat o idee si merita criticati. E foarte nasol cand cineva se chinuie, face o chestie si altul o ia ca pe a lui. Singura chestie care ma deranjeaza e urmatoarea: De cate ori l-am prins pe @visurat ca a furat glume de pe 9gag sau alte site-uri si i-am spus asta iar el m-a facut gunoi, mizerie, prost, sugator de pula etc nimeni nu a sarit si la gatul lui pt ca e A-lister.

  Poate toti hotii ar trebui pedepsiti

  1. Nu stiu cazul lui Visurat, dar nu e frumos sa-ti insusesti alte lucruri.
   E si mai urat cand scoti bani din asta si e urat de tot cand ti se pare normal si etic sa faci asta.

 2. Poza era cumparata de catre domnisoara Oana Zainescu.
  http://www.shutterstock.com/cat.mhtml?searchterm=prostitute&x=22&y=10&search_group&lang=en&search_source=search_form#id=51827914
  Numai textul a fost al ei si sloganul. Atat.

  Noi nu am luat nici ideea, nici afisul, nici sloganul..asa cum credeti cu toti.
  Am primit afisul pe msg de la un amic de aceea nu avem dovada sa va aratam acum cum a ajuns acest material la noi. A fost rugamintea lui sa il publicam pe blog si pe facebook.
  InfoTravelRomania nu a furat nimic.
  Nu este o agentie de turism. Campania nu avea un scop comercial. E cam greu de inteles.

  O zi buna va dorim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *