Lidl incearca ceva marketing destept

Schema clasica: Am fost undeva si am intalnit o doamna. N-am retinut numele/numarul de telefon ca ceva. Ajutati-ma sa o gasesc.

Doar ca aici miroase a marketing din padure. Adica, a fost la Lidl. Retineti. Pana aici nimic suspect.

Dar daca stam si cascam ochii putin observam niste postere printate pe A4, toate. Deci sunt facute pe loc. In mod normal, posterele sunt cel putin 1-2 din ele marime A3. Mai vedem o chitara aruncata acolo, pe un fotoliu. Chitara care se vinde in… tam-tamLidl!

Incercare de viral?

chitara lidl

Tare, sau ce? Coincidenta? Eu zic ca nu.

10 thoughts on “Lidl incearca ceva marketing destept”

 1. Nu cred, e doar un imbecil care nu stie decat sa cumpere orice produs de rahh de la gluma aia de market nemtesc.

  Si daca asta e marketing, “a la” Lidl, e la fel de prost ca si conceptul lor de magazin.

 2. In primul rand daca voia sa fie ajutat spunea si orasul unde era locat Lidl, sau cariterul..astfel putea ca cineva sa localizeze mai usor “prada” lui..pana mea, Lidl are peste 150 de magazine in tara..
  Prea multe pauze, parca e cretin..orice sarantoc are un cacat de telfon cu el..dar asta’ a asteptat pana acasa sa scrie pe facebook numele fetei.
  La o cautare pe facebook, Octav Petre nu e de gasit..putea sa lase in descrierea video-ului de pe youtube link catre contul lui de Facebook.

  Plus posterele puse in graba, printate pe o imprimanta ieftina..

  O incercare destul de neinspirata..

 3. Pe youtube în comentarii zice și care lidl (bucurești – titan). Dar eu am alt aspect de care mă leg: mi se pare mie sau la final peretele din spate se mișcă?

  1. Da, acum am observat..cand misca mana sa inchida camera, se misca tapetul de hartie care tine loc de “perete” cu ” postere”..
   De fapt e in biroul unui magazin ca se aude in fundal galagie si forfota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *