M-au dat la schimb


Stiti fotbalistii aia valorosi care sunt schimbati intre echipe? Cum e Messi cu Barcelona, Real Madrid si Inter Milano? E, asa e si in blogging. Doar ca aici e vorba de sume ceva mai mari.
E, proiectul se numeste Bloggeri la Schimb si implica 10 bloggeri din doua orase (acum Brasov si Sibiu) si ii schimba intre ei. Apoi ii pune la munca. In fabrica. Opt ore.  Din nefericire, programul meu de freelancer e cam dubios si e posibil sa lucrez 17-9 si nu cum trebuie :). Dar ne descurcam.

Cei 5 bloggeri sibieni sunt Tudor Popa, Diana Ribana, Feri Teglaş, Rareş Hudea şi Mircea Hodârnău. Cei 5 bloggeri braşoveni sunt Ovidiu Eftimie, Florenţa Dănilă, Manuel Cheta, Daniel Urda şi subsemnatul.

Pentru o zi o sa fim angajati in fabrica Siemens, pe bune, deci trebuie sa tragem.

Din cate am inteles de la Nebuloasa eu o sa fiu la IT (solitaire FTW) deci tot la calculator sper sa stau. Nefericitii astialalti de brasoveni o sa fie pe plantatie, ba pe la testare, ba pe la logistica. Pare sa fie interesant, acum sa vedem cum ne descurcam, sper sa nu ne prinda pe mine si pe eftimie cu berea pitita in halat…

Bloggeri la schimb este un eveniment Tvdece şi Nebuloasa, în colaborare cu Siemens România şi susţinut de: Hotel LevoslavSupporter Pub and Grill , Autonom Rent-a-carHotel Ambient şi Compania de Online.

6 thoughts on “M-au dat la schimb”

  1. Dacă se munceşte ca la Siemens-u’ pe care îl ştiu eu, nu e niciun pericol să-ţi rupi spatele sau degetele în tastatură. :-) În plus trebuie să aduci acasă şi câteva “goale” (doze) date în un-doi cu Eftimie şi ceilalţi. Distracţie maximă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *