O mica rugaminte, de sezon

La Brasov e iarna de cateva saptamani. Asta inseamna zapada destula pentru toti si toate. Iar asta inseamna ca pe unii oameni ii apuca harnicia, fapt bun de altfel, doar ca nu fac ei totul cu cap. Atunci cand cetatenii isi curata parcarile sau trotuarele pun zapada in tot felul de locuri.

Prima oara cand a nins aveam masina parcata langa o bordura, frumos, alaturi de alte masini. Domnul ce sta in zona a curatat trotuarul si a pus zapada (doi munti de cel putin 50 cm inaltime) fix in fata masinii si in spatele ei. Da’ lipita, astfel incat sa nu mai pot sa ies. Nu era rau daca vedeam faza cat era zapada moale, doar ca a inghetat si a trebuit sa las masina acolo cam 5 zile.

O alta smecherie ce o fac cetatenii este sa arunce zapada in strada, lucru deasemenea laudabil, doar ca iar o fac aiurea. Toata zapada de pe doua locuri de parcare a fost pusa (de *dumbass*-ul din video) in maxim 2 metri (pe langa zapada ce era deja pe strada) si s-a facut un frumos strat de ~30 cm inaltime de zapada combinata cu bucati de gheata. In caz ca vrei sa iti schimbi spoilerul si n-ai motive…

Multumesc anticipat ca va folositi capul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *