tee-shirt design

Oamenii care îmi citesc blogul dar de fapt nu o fac

Să vă zic una faină. Am aproape 2 luni de când sunt plecat pe o insulă în mijlocul Oceanului Atlantic. Majoritatea oamenilor care mă cunosc știu asta. Am postat că am plecat fix în ziua în care eram deja pe drum. Deci nicio surpriză.

După o lună de când am ajuns aici mi-am cumpărat un sim iar pe cel de România nu îl mai folosesc atât de des. Acum câteva zile îl bag în telefon. Mai multe mesaje de la niște curieri care încercau să dea de mine. Nu aștept niciun pachet, și dacă vine oricum este cineva la birou mai tot timpul, deci are cine să-l ridice.

Dar zilele trecute primesc un mail de la o agenție care mi-a trimis un pachet “surpriză” pe adresa fostului birou. Adresă ce am schimbat-o acum un an și ceva. De obicei agențiile întreabă înainte să trimită un pachet. Dar cum mai primisem chestii de la ei, probabil doar au trimis și erau siguri că sunt acolo.

În mail fetele îmi spuneau foarte draguț cum îmi citesc ele cu mare plăcere blogul și le place ce scriu, mai ales de schimbarea din ultimul an. Așa că s-au gândit să-mi trimită o surpriză. Dar n-a fost ridicată. Și mă întrebau dacă s-a întâmplat ceva.

Le-am zis că s-a întâmplat. Sunt vreo 4.800km mai la stânga decât știau ele. Și dacă ar fi citit blogul cu atâta plăcere, ar fi știut.

Dar na, e greu.

One thought on “Oamenii care îmi citesc blogul dar de fapt nu o fac”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *