Screen Shot 2016-05-05 at 21.33.16

Oficial, mi-s mobrist.

M-am chinuit ceva să îmi iau permisul. Că a venit iarna, că a plouat vreo 3 săptămâni în zilele de examen, dar într-o miercuri (că doar miercurea se dă), după vreo 4500km pe drum și 10 ore de somn în 3 zile, m-am trezit și afară nu ploua.

Erau 2 grade afară, atât de frig că mi-au înghețat mâinile cu mănuși. Tremuram de frig, foame, emoții și oboseală. 6 ore mai târziu mă dădeam jos de pe motocicletă și eram oficial admis.

Motocicleta o aveam cumpărată de vreo două săptămâni și i-am dat-o unui prieten să o țină în garaj, să mi-o dea doar când mă prezint cu permisul. Să nu am tentații să dau o tură de cartier seara fără să am voie legal. Primul lucru făcut a fost să mă duc să o iau. Vreo 5 ore m-am plimbat cu ea în ziua aia, până a început să mă doară mâna stângă de la ambreiaj. Seara la 9 am ajuns acasă și direct la somn am intrat. De atunci o încerc să o folosesc zilnic și să ne împrietenim cât mai bine. Chiar dacă mai plouă, e ok.

Ca recomandare de școală pentru categoria A, eu am făcut cu Handra Francisc și totul a fost ok. M-a luat ușor, mi-a dat și peste cască când o făceam de oaie, mi-a explicat ce și cum, practic m-a făcut motociclist.

Acum urmează prima tură mai lungă, dar aștept să treacă vremea asta londoneză în care 10 minute plouă, 10 minute e soare.

3 thoughts on “Oficial, mi-s mobrist.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *