Cum as putea sa fac bani cu blogul? Intreb si eu.

pc
Articolul asta nu e unul din alea in care dau sfaturi despre cum sa faci bani din blog, ci intreb eu, pe cei mai priceputi.

Nu stiu daca ati observat, dar aici nu prea exista reclama. Nici AdSense, nici Profitshare, nici bannere. Desi puteam sa o fac, am preferat sa renunt la cei 10-20$ pe luna cat as fi castigat dar sa am un blog curat, fara reclame agasante.

Dar in ultima vreme am observat o chestie: am recomandat pe facebook cateva produse. Produse pe care eu le folosesc zilnic, nu sunt doar “testate” de mine. Si le folosesc de mult timp, deci cred ca pot sa-mi dau cu parerea. Si mare mi-a fost surpriza cand am vazut ca oamenii chiar cumpara chestii de pe linkul de profitshare.

Si mi-a venit in cap intrebarea: ce as putea sa fac cu blogul ca sa pot scoate bani din el?

Articole publicitare scriu mai rar. In primul rand ca nu scriu despre orice, nu promovez ceva in care n-am incredere si prefer sa pierd o sutica decat sa imi pierd credibilitatea si in al doilea rand aroganta si sinceritatea cu care scriu unele articole pare sa deranjeze unele fete din agentii, care prefera sa lucreze cu oamenii care ridica in slavi orice pentru o suma de bani.

Anyway, revenim. O sa pun o perioada niste bannere de profitshare sub articole, desi experienta imi spune ca nu o sa dea click nici naiba acolo.

Mai ales ca bannerele lor arata asa:

emag-banner

Jumatate de produs e taiat, plus descriere si pret lipsa. Elegant, si eu as cumpara dand click pe asa o mizerie.

// Apropo. Faptul ca eu dau un link de afiliat si castig un procent din suma totala a facturii nu inseamna ca voi platiti mai mult. Nu, voi platiti la fel. Doar ca magazinul imi da mie un comision pentru ca le-am facut o vanzare. Voi platiti la fel, eu castig un procent, magazinul face vanzare. Win-win-win. Nu?

 

One thought on “Cum as putea sa fac bani cu blogul? Intreb si eu.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *