Putina logica à la Yahoo!

Eu nu vad logica aici:
In inboxul de la Yahoo selectez n mailuri si apas delete. Se sterg fara alte intrebari.
In spam selectez n mailuri si apas delete. Ma intreaba daca sunt sigur.

Care e treaba? Da, stiu, se sterg permanent, dar oricum sunt spam si nu le vreau…

9 thoughts on “Putina logica à la Yahoo!”

 1. Consider asta OK şi nu mă deranjează prea tare. Mi s-a întâmplat să ajungă în spam mesaje de la persoane cunoscute, dar pe care nu le aveam la contacte şi aveau adrese gen bombonel_2001[at]something.

   1. 1. La spam ai butonul ăla ca un coş de gunoi – foarte uşor de apăsat, fără nici măcar să deschizi directorul (eticheta, sau cum s-o numi). La inbox nu poţi şterge tot deodată printr-o singură apăsare de buton (care poate fi şi accidentală).
    2. Cum ai zis şi tu – din spam se şterg, din inbox se mută în trash.
    3. Mai degrabă mi-aş pune aceeaşi întrebare legată de trash. Acolo sunt mesajele pe care le-am pus eu MANUAL în mod intenţionat, în funcţie de ce VREAU; pe când în spam sunt puse AUTOMAT în mod predictiv, în funcţie de ce CREDE Yahoo!

 2. Exact asta m-am întrebat și eu și am întrebat și cititorii. Când ștergi un mesaj din inbox, se duce în Spam și de acolo poți să-l aduci înapoi sau să-l ștergi de tot. De asta nu te întreabă dacă ești sigur. Dacă ștergi din Spam, se șterge de tot. Dar tot e ciudat :))

 3. De multe ori ajung in spam si mesaje care ar trebui in mod normal sa ajunga in inbox ( anumite subscrieri sau confirmari de email la inregistrarea pe anumite siteuri ). Cam asta banuiesc eu ca ar fi motivul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *