Allview S-Tube si S-Bass sound test

bass

S-Bass il am in proprietate personala de cateva saptamani si e singurul produs Allview care m-a impresionat in mod placut. La sunet, ma refer.

De cand l-am primit il folosesc atunci cand fac de mancare sau am treaba intr-o anumita camera si nu dau drumul la muzica la sistem din varii motive: ori cineva citeste, ori e tarziu ori e altceva. Il pun frumos langa mine, conectez telefonul si ascultam muzichie. La capitotul handsfree bluetooth sta cam prost. In sensul ca se intrerupe microfonul si interlocutorul nu prea te intelege. Deci nu e de folosit in acest sens.

Le-am folosit exclusiv pentru muzica. Bluetooth-ul bate cativa metri buni (cam 8-9 metri) deci daca n-ai palat e tocmai ok. Are buton de receptionat apeluri fix deasupra. E mare, e siliconic si placut. Are alte trei butoane pe lateral: Play si volum + si -. Mai are un buton de on-off pe fund. E inconjurat de un cauciuc moale aderent, pentru a putea fi folosit inclusiv in automobil. Eu m-am gandit ca ar sta bine in suportul pentru pahare, diametrul lui e ideal.

Sunetul se aude clar, bassul e cat trebuie. Aici n-am nimic de reprosat. Se aude indeajuns de tare si pentru mine.

Eu l-am folosit cam in fiecare seara cate 2 ore timp de 5 zile si abia apoi a ramas fara baterie. S-a incarcat imediat prin mini-USB si are si mufa jack 3.5, pentru conectare la PC/laptop.

S-Tube l-am vazut azi, din greseala. 

E lung, are dock pentru tableta si e cromat. E prea lung iar cele doua difuzoare indreptate spre laterale ofera un sunet clar doar daca stai in stanga sau in dreapta, langa ele. Daca stai in fata, sunetul se imprastie in laterale si se aude putin ciudat. Tableta sta stramb (aplecata spre inainte) in dock, asa e construit. Eu am crezut ca e defect, ca era sa cada tableta.

N-are butoane de volum si nici de play/pause. Are mufa de mini-USB si mufa jack de 3.5mm pentru conectare la laptop/PC.

Dintre ambele il recomand pe S-Bass. Se aude bine, e siliconic si mai ieftinache.

Mai jos aveti un video cu modalitatea de conectare al ambelor dispozitive, care e destul de simplut si un mic test de sunet.

4 thoughts on “Allview S-Tube si S-Bass sound test”

  1. Ar fi fost pur și simplu genial daca avea si o eticheta nfc care sa imi simplifice conexiunea intre telefon si difuzor doar la o simpla atingere.

    1. Nu au NFC nici produsele mult mai scumpe ca asta, dar la 150 de lei e acceptabil, zic eu.
      In plus, NFC-ul ne-a dat batai de cap acum un an si jumate la o prezentare nokia cand nu se conecta niciun device cu bluetooth-ul lor. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *