Safety trip with safety expert

Dupa cum v-am povestit aici, am fost putin pana in Bulgaria unde a avut loc lansarea unei anvelope care la prima vedere nu spunea multe. Dar s-a dovedit a fi mai mult decat mi-am putut imagina.

Calatoria a fost una interesanta unde am invatat o gramada de chestii misto. Au fost prezenti multi jurnalisti auto de la mai toate publicatiile dar si piloti cu renume. Printre care si Titi. Copilot l-am avut pe Sebastian Barbu, un om excelent care ne-a povestit o gramada de chestii interesante, de la povesti din raliu pana la cum si-a luat el permisul. It was fun.

Dar noi am fost acolo sa vedem altceva, si anume anvelopa Michelin Primacy 3. N-am crezut vreodata ca se foloseste asa de multa tehnologie si energie pentru a crea o aderenta superioara pe orice fel de asfalt. In fine, mai tarziu am aflat care este procesul de fabricatie, pe intelesul nostru, tocmai de la Dominique Aimon, Michelin Group Vice-President of Scientific and Technical Communication. Un om exceptional de la care am invatat multe si cu care mi-a facut placere sa stau la masa.

Oamenii acestia m-au convins ca e bine sa punem siguranta pe un plan superior.

Mai jos aveti un video de la eveniment, facut cu o mana care are parkinson si o camera pe film. Accept donatii de GoPro.

10 thoughts on “Safety trip with safety expert”

  1. Mi s-a parut ca te pricepi la anvelope si eram curios ce marca/model folosesti pentru vara/iarna.
    Nu ma ajuta cu nimic daca imi spui ca sunt cele cu care ai cumparat masina sau altele :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *