Spammer mai mai ca Blogatu’

Cei de la o firma de hostig romanes la care am vrut sa apelez pentru a folosi niste servicii pe care ei le ofera.
Am vazut un buton de sisteme de afiliere pe care am apasat in speranta ca voi gasi ceva infos. Dar TEAPA! Nu exista. Dar atunci, butonul de ce este pus acolo? Si linkul?
Hmmm…. Blogatule, ai grija, cineva iti sufla in ceafa!


Poti sa citesti si

  • Secretara pe Google
  • De ce ar trebui sa dai unfriend?
  • Cum ne marim traficul

7 Responses

  1. zangaman says:

    astia sunt niste mu-isti,am cumparat de la ei un domeniu.ro ,mai exact http://www.zangaman.ro, ulterior am aflat ca barosanii astia nu ofera si schimbarea DNS-urilor,ca sa-i dau lui nu stiu ce,ca nu e nevoie ….. niste magari!!

  2. Bloghita says:

    @Zangaman- Poti sa zici muisti. Nu ma supar. :) De asta nu mai cumpar domeniul pe care l-am comandat. Il iau de la altcineva… :) Magari…

  3. zangaman says:

    nu am gasit banerul tau,poate imi dai un link ceva :)

  4. Bloghita says:

    @Zangaman- Deci tu cautai pe blog “baner”. Inteleg. Iti trimit pe mail acum codul.

  5. Perfu says:

    Hai mah ca Blogatu nu are butoane de spam ca hosterii astia ieftini de la GlobeHosting :) )

  6. gioghy says:

    Zangaman astia ofereau (ca acum vad ca pagina lor imi da eroare 404) servicii luate de la o alta firma de hosting international. Cel putin asa cred, devreme ce meniul prezentat in poza este identic cu cel de la securesignup.net, serviciul de admin oferit de byethost.com clientilor. Eu am host acolo si meniul este exact la fel. In plus, am si link de afiliere :P

  7. Bloghita says:

    @Gioghy- esti sigur ca ai vrut sa zici zangaman? Aici e vorba de globehosting.com…

Comenteaza