Știți ce e mișto la mașinile vechi?


Faptul că nimeni nu și le cumpără. Toată lumea incearcă să scape de alea vechi și să iși cumpere altele mai noi.
Ai o mașină care are 10 ani? Parcă te bate un gând să iți iei una nouă, nu? Că ai văzut că Audi are opționale mișto. Și nu e mare diferență. dar confortul e mult mai mare.

Ne plac mașinile vechi doar in poze, când vedem câte una recondiționată și care lucește toată. Dăm un like și lăsăm un comentariu din-ăla “Vreau și eu un BMW din-ăsta vechi“. Și atât. Când vinde cineva un Golf I recondiționat total la 3-4 mii de euro primul gând al oamenilor este: “De banii ăia iți iei un Golf 4-5.“.

Și de recondiționat nici nu mai vorbesc. Foarte puțini oameni o fac. Și dacă ii spui unui om că bagi o grămadă de bani intr-o mașină veche te sfătuiește prietenește să o vinzi și să-ți iei alta mai nouă. Ceea ce e bine. Ăstea vechi rămân mai apreciate.

6 thoughts on “Știți ce e mișto la mașinile vechi?”

  1. Bloghita, tu ai merge la munca cu un un Golf 2 GTI reconditionat 100%? Sa-ti loveasca vreo pasarica masina in parcare, sau sa ti-o zgarie careva cu portiera? Sau sa consumi o galeata/100 km?
    Ai scoate o masina de colectie (accentul pe “colectie”) pe strada, zilnic? Iti permiti sa ti o masina “de oras” si una de scos duminica la parada? Asta e diferenta. Pentru moment, in Romania, nu multi isi pot permite sa tina masini de colectie. Prefera sa dea 5000 euro pe un Seria 3 din 2003 in locul unui Golf reconditionat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *