De ce nu suntem atenti la detalii cand facem un site?

squash-sala

Frumusetea sta in detalii, si asta am invatat-o din primii ani de design. Mi-a fost greu sa o inteleg pe deplin pana nu mi-am dat peste glezne de multe ori. Locul unde merg la squash are site nou. Frumusel, corect, poze facute cu o camera buna, nu cu telefonul sau, mai rau, poze stock.

Doar ca s-a omis un singur detaliu, lucru ce l-am observat din prima. Ma rog, s-a omis din greseala sau intentionat, ca sa “arate mai bine”, dar priviti putin poza asta:

squash

Pentru cei care nu stiu cum arata o sala de squash, vedeti putin clipul asta unde il puteti admira pe Yoncy cum incalzeste mingea si ma bate ca pe covoare. Pentru ca are 2 metri si 10, iar sala doar 2.

Observati ceva ciudat intre film si poza? Da, peretele alb cu doua dungi este cel pe care trebuie sa-l lovesti. Domnisoara de pe site si pe bannerele printate sta cu spatele la perete. Mie imi da impresia ca nu stie sa joace.

Da, stiu, s-au facut pozele asa ca sa arate sala, dar tot cred ca se puteau gasi alte unghiuri si modalitati mai fericite de a o face :) Parerea mea.

In rest, recomand squash-ul. E frumos, e antrenant, e obositor. Nu fac febra musculara des, dar dupa fiecare partida cu Yoncy (no pun intended) ma dor fesele 😀

5 thoughts on “De ce nu suntem atenti la detalii cand facem un site?”

  1. daca vrei sa joci squash in Brasov, du-te la WePlay, unde sunt terenuri de squash adevarate, la dimensiuni standard, omologate de Federatia Romana de Squash. asta din imagini e o gluma proasta, e ca si cum ai juca tenis pe un teren putin mai mare de jumatatea unui teren normal, cu un tavan deasupra, la 3m.

  2. Este important sa practicam acest sport intr-o sala cat de cat acceptabila; este un sport sanatos si distractiv; eu cred ca exista destula competitie ca sa avem de unde alege o sala buna daca cea actuala nu ne multumeste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *