tara-profi-cover

Țara Profi își deschide porțile la Brașov (P)

Cum în ultima vreme viața mea s-a împărțit între 3 mari chestii: Aeroporturi, hoteluri de business și birouri. Am, totuși, 20 și ceva de ani (deși nu pare) și ceva nu-i tocmai ok :) .

Timpul meu liber, care e destul de restrâns și bine-calculat, e folosit cât mai înțelept. În weekend ies de obicei la un vin, și de fiecare dată ajung acasă dimineața. Dar încerc mereu să fac chestii care nu-mi sunt familiare. Am fost în plimbări pe munte, am fost cu trenul și am stat lângă șemineu. Nu am mai făcut de mult chestii de genul.

Încă o chestie pe care o făceam acum mult timp era să merg la concerte. Serios, eram prezent destul de des să urlu pe la ce se făcea prin Brașov și-mi făcea plăcere chestia asta. Nu știu de ce.

Și cum n-am mai făcut-o de mult, cei de la Profi m-au anunțat că fac mare party in Centrul Civic, cu ocazia a 500 de magazine deschise. Evenimentul se numește Țara Profi și vin cei de la Carla’s Dreams, Les Elephants Bizarres, Vița de Vie, Vunk și altele.

Bonus, au și Cinema 7D, Robotul NOX (prima oară în România, Vive de la HTC și Oculus Rift (Realitate Virtuală), console de jocuri, Graffiti wall și tot felul de activități (inclusiv face painting).

Toate astea sunt între 17 Decembrie – 23 Decembrie. Deci timp suficient să treceți pe acolo. Accesul e gratuit, că-i Crăciunul.

Programul complet e aici.

Și m-am gândit să merg și eu, să văd dacă mai am același concert-animal în mine.

Aici este eventul pe Facebook  si daca veniti, lăsați un semn să bem o cafea impreună, că au și coffee corner. Sau vin fiert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *