banala

Voi știați că la Decathlon puteți returna produsele folosite?

Că eu nu. Eu am o jenă când vine să refuz mâncarea la restaurant sau să returnez ceva produse din diferite motive.

Acum 2 săptămâni mi-am luat o pereche de ghete de fotbal pe care le-am purtat de două ori. Ghetele erau ok, erau bine construite și pe mărimea mea. Singura bubă peste care nu am putut să trec era că după 15-20 de minute de fugit în ele mă jenau foarte tare în lateral față. Ceea ce nu mi s-a întâmplat până acum.

Și am zis că joc cu ele așa, deja le folosisem de două ori, aveau niște urme (nu julituri) de la băieții care mi-au dat la glezne, dar în rest erau noi. Nu se cade să duci niște ghete folosite înapoi, nu?

Dar un coleg mi-a zis că le primește și folosite, dacă nu au trecut 30 de zile. Și cum numai ce mă întorsesem de la Decathlon, de unde îmi luasem niște papuci de squash, am luat ghetele și am mai făcut o tură. Le-am lăsat, domnișoara de la casă foarte amabilă, a făcut un document unde a precizat de ce fac retur, am ales altele, am plătit diferența și am plecat acasă fericit.

Puteau să mă refuze? Puteau, foarte bine. Dar acum, eu ca și client fericit, că nu mă așteptam, clar am prins încredere în ei și o să mai trec pe acolo.

P.S: Au o campanie în care poți să testezi schiuri. Gratis. Te duci cu cardul de fidelitate (dacă nu ai, îți faci pe loc) și le iei pentru 10 ore (suficient pentru o zi pe pârtie).

Tare, sau ce? Și da, asta se întâmplă în România! Locul unde aseară era o piți parcată cu X6-le fix în buza magazinului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *